SE MI FI NA LE!!!

Publicat de admin pe

SUNTEM INTRE PRIMELE 4 ECHIPE DIN TARA LA U16 MASCULIN PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV DUPA VICTORIA CU 57-41 (34-21) obtinuta la TIMISOARA in fata SCM-ului din localitate!!!

LEII raman neinvinsi si dupa ciocnirea cu gazdele, impulsionate de experimentatul antrenor sarb Radenko Toroman si de doi pusti de mare perspectiva, Stanciu, cosgeterul meciului si Horga (iesit in lacrimi cu o entorsa).Leii au impartit minutele intre 12 dintre cei 14 componenti ai lotului deplasat in locul de start al Revolutiei din ’89.

Cu doua reprize simetrice in aparare, Leii au cedat initiativa in sfertul al patrulea, urmatoarele 3 meciuri din careul de asi al campionatului avand darul de a ne angrena in lupta pentru o medalie, la fel ca anul trecut.Recordmeni de minute si de recuperari azi (52 de minute si 21 de recuperari impreuna), Radetchi si Briscan sunt nimeni altii decat liderii la chiul de la antrenamente in acest campionat si am folosit acest prilej si pentru a-i antrena pe diferite pozitii: Briscan (2006!!!!) a jucat pe patru pozitii, iar Coda pe doua, talia lor de 1.95m fiind de natura a le conferi niste avantaje nemeritate prin prisma absentelor de langa echipa. Deh, eminenti…si alte motive…Leii au condus fara intrerupere, iar cosgeterul nostru a fost, din nou, Vladimir Sparlac (18p), care ne-a incantat cu o sumedenie de realizari exersate la Centrul de Excelenta al LEILOR (semicarlig de stanga la inel, doua dunk-uri care au amenintat integritatea fizica a fiintelor din 3 secunde, unul fiind cosul competitiei pana acum, semicarlig de dreapta dupa fenta si pivotare spre exterior). El a realizat un 26 la +/- si un 17 (normal, acelasi ca Mario, prietenii stiu de ce) la eficienta. Oprea 13p (1×3) si Ionescu 10p (2×3) au completat o evolutie decenta in atac si extrem de solida in aparare, alaturi de aportul turnurilor gemene de azi („Coda” si „Briscanete” si ei cu cate 6 puncte puse pe tabela).

LEII ISI CONSOLIDEAZA POZITIA DE CEA MAI BUNA ECHIPA PRIVATA DE U16M DIN ROMANIA INDIFERENT DE REZULTATUL ULTIMELOR 3 INTALNIRI DE LA TIMISOARA!

#semifinalisti

#LeiiBucurestialeeee

#8din8inFinal8dupadoar8anidebaschet

#pentruFane

#pentrubuniculStancila

#pentruNetolapatrat

#maineunregalcuOtopeniambelecalificate

Categorii: U16M