3la3

Baschetul 3 la 3 a luat o mare amploare si nu putea sa lase indiferenta o grupare ai carei antrenori participa de multi ani la astfel de competitii atat la nivel national, cat si la nivel international. Astfel, echipele de 3 la 3 de minibaschet si babybaschet ale clubului sunt campioana si, respectiv, dubla vicecampioana nationala in 2017 la 3 la 3 la primele astfel de competitii organizate! Echipa de -14 a castigat turneul de la Suceava la baieti si e vicecampioana la fete la Craiova, la mai toate turneele jucand cel putin in semifinale. De asemenea, echipa de minibaschet este campioana in 2017 la Bacau atat la fete cat si la baieti.

In 2018 Leii de la U10 au castigat titlul de campioni nationali, castigand toate turneele la care a participat, iar cei de la U14 pe cel de vicecampioni invingand in semifinalele turneului Master o echipa pe care nu o invinsesera niciodata in campionat! De asemenea, Leii U12 au castigat 5 turnee in 2018!

3x3 Leii Bucuresti
Campioni la Nike 3×3 Challenge Park Lake

In anul 2017, baschetul 3 la 3 a fost inclus de CIO in programul Jocurilor Olimpice, demonstrand astfel ca aceasta disciplina merita toata atentia celor din fenomenul baschetbalistic.

Clubul nostru a fost intotdeauna un sustinator al fenomenului, fiind implicat la toate categoriile in turneele nationale si participand, la nivel de seniori, la competitii internationale, organizate atat in tara cat si peste hotare. Rezultatele obtinute au demonstrat ca programul perfectat de antrenori poate fi implementat la orice nivel de varsta. Seriozitatea si nivelul de implicare al componentilor echipelor de 3 la 3 Leii Bucuresti au facut ca, pe langa pregatirea fizica, tehnica si tactica pentru baschetul 5 contra 5, programele de vara ale clubului sa contina si antrenamente specifice pentru 3 la 3.

Daca vrei sa faci parte din echipa nostra, nu ezita sa ne contactezi.

Leii - Campioni la Caracal Streetball
Leii – Campioni la Caracal Streetball